facebook

0528-262607
Schoen- en Sleutelmakerij Koopman

winkel Sleutelmakerij Koopman zool

SLEUTELSERVICE

sleutelservice Wie heeft het nooit gehad: opeens ben je je sleutels kwijt. Daarom is het verstandig om extra sleutels te hebben.
Bij schoenmakerij Koopman kunt u allerlei sleutels laten bijmaken.
Wij hebben er meer dan 10.000 op voorraad, o.a. huissleutels, brievenbussleutels, fietssleutels, caravansleutels, motorsleutels en autosleutels.
Zelfs sleutels met veiligheidscertificaat zijn bij ons te bestellen.
Ook voor sleutelaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben ze in allerlei soorten: sleutelringen, sleutellabels, houten sleutelhangers, autosleutelhangers en nog veel meer.

Transpondersleutelservice

Sinds 1995 is er de transpondersleutel, voor auto's met startonderbreker. Deze sleutel, met chip is electronisch gecodeerd. Kopiëren van deze transpondersleutel is, zonder speciale voorziening, niet meer mogelijk.
Het signaal dat de chip afgeeft naar de startmotor tijdens het starten is voorwaarde voor het kunnen starten.
Zonder de transponder in de sleutel, kan je de deuren openen en het contactslot draaien, de auto zal niet starten, omdat de startmotor geen signaal ontvangt.
Wij als sleutelspecialist kunnen voor u nieuwe autosleutels met transponder kopiëren.

Autosleutelcheck

Wij werken met de modernste apparatuur om uw transponder te programmeren en uw sleutel te kopiëren. Helaas kunnen wij niet alle transponders programmeren, dit hangt af van de auto waarbij de merk, type en bouwjaar.
Wilt u weten of wij uw autosleutel kunnen maken, kijk dan op www.autosleutels.com. Als hier wordt aangegeven dat uw sleutel kan worden gemaakt kunt u naar onze winkel komen en maken we uw sleutel klaar terwijl u wacht.

Zorg voor reservesleutel

Sleutels kwijt raken raken komt vaak voor. Bij tweedehandsaankoop krijgt u vaak geen reserve-autosleutel. Het is zeer riskant zijn als u maar 1 autosleutel hebt. Als de laatste sleutel weg is, is het organiseren van nieuwe sleutels is kostbaar en lastig. Speel op safe en zorg dat u altijd gedekt bent met reservesleutels.

Snelle service

autosleutelcylinderslotsleutelshuissleutelWacht niet al te lang als u een nieuwe sleutel nodig bent. Zoeken naar de verloren sleutel duurt lang en geeft veel onrust.

 

Schoen- en Sleutelmakerij Koopman

Hoofdstraat 252,
7901 JZ Hoogeveen
Telefoon 0528-262607


Openingstijden

Dinsdag9.00 17.30
Woensdag9.00 17.30
Donderdag 9.00 17.30
Vrijdag9.00 17.30
Koopavond17.30 20.00
Zaterdag9.00 17.00

Koopman op de kaart

Koopman op de kaart U vindt ons hier...


merkenspecialist