facebook

0528-262607
Schoen- en Sleutelmakerij Koopman

RIEMEN

De riem (ook gordel) voorkomt afzakken van de broek. Tegenwoordig is de riem veel meer dan dat: de echte accessoire dat je outfit kan maken. Bij riemen is functionaliteit niet meer bepalend. Natuurlijk moet de gordel functioneel moet, echter vandaag de dag staat een riem ook voor modieuze, trendy uitstraling. Toegevoegde waarde aan je outfit. Gordelriemen zijn uitgegroeid tot onmisbare modeaccessoire, waar je volop mee kan spelen om je kleding net dat beetje extra te geven. Het assortiment op in riemen is dan ook zeer ruim. Vrijwel elk gerenommeerd merk heeft gordelriemen in de collectie.
Daarbij is er volop keuze uit verschillende materialen, kleuren en breedtes.

Passende Riem van Koopman

Bij de aankoop van de gordel dient goed gelet te worden op de riemlengte. Riemen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Te korte gordel is uiteraard niet goed, maar ook te lang, is niet prettig. Schoenmakerij Koopman maakt uw riemen voor u op maat. Gratis. Zo krijgt u de perfect passende gordelriem.
De gesp vormt het belangrijkste onderdeel van de gordelriem. Sommige gordels hebben een relatief grote gesp, met bijvoorbeeld het merklogo er op of een fraaie versiering. Dergelijke gespen kunnen echte blikvangers zijn. Het is dan ook verstandig goed te kijken of de gesp past bij de outfit waar je de gordel bij wilt gaan dragen.
De gesp is ook bepalend voor het op maat kunnen maken. Laat u goed voorlichten. Schoen- en Sleutelmakerij Koopman kan u van dienst zijn. riemen in allerlei soortenSchoen- en Sleutelmakerij Koopman

Hoofdstraat 252,
7901 JZ Hoogeveen
Telefoon 0528-262607


Openingstijden

Dinsdag9.00 17.30
Woensdag9.00 17.30
Donderdag 9.00 17.30
Vrijdag9.00 17.30
Koopavond17.30 20.00
Zaterdag9.00 17.00

Koopman op de kaart

Koopman op de kaart U vindt ons hier...


merkenspecialist