facebook

0528-262607
Schoen- en Sleutelmakerij Koopman

SCHOENONDERHOUD

schoencremeUiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan onderhoudsmiddelen, veters en inlegzolen.

POETSMIDDELEN

Niet iedereen vindt het een leuk werkje, maar het in goede conditie houden van uw schoen is toch noodzakelijk, vaak poetsen dus. We hebben vele soorten borstels in voorraad en ook uw schoen vindt bij ons zeker de juiste onderhoudscreme of ledervet. Vraag ons om een gratis advies. Schoenen aantrekken doe je het beste met een schoenlepel. Ook die hebben we. Veel gemak en uw schoen is u dankbaar. Altijd doen.

VETERS

alle kleuren vetersOok veters hebben we in alle denkbare kleuren, lengtes en diktes: rond, middel en extra dik, plat, normaal en extra breed. Ook hebben we veters voor sportschoenen, bergschoenen en wandelschoenen. Ook leren veters en elastische veters hebben we in ons assortiment.

INLEGZOLEN

platte veterInlegzolen zijn er in alle soorten: transpiratie opnemend, warm of juist verkoelend, elke voet is anders en kan bediend worden. Vraag naar de perfecte inlegzool voor uw voeten.
Nieuw op het gebied van inlegzolen is Mysole. De vormgeving en ondersteuning hiervan is zeer specifiek en heel ver doorontwikkeld teneinde alle jmogleijke voetbelastingen optimaal te kunnen ondersteuen. Elke sport of beroep een eigen specifiek ontwikkelde zool. Echte professionals willen een perfect ondersteunde voet. Wij hebben de middelen hen die een perfect ondersteunde voet belangrijk vinden.

Schoen- en Sleutelmakerij Koopman

Hoofdstraat 252,
7901 JZ   Hoogeveen Drenthe
Nederland

Telefoon 0528-262607

www.schoenmakerijkoopman.nl


Openingstijden

Dinsdag9:00 17:30
Woensdag9:00 17:30
Donderdag 9:00 17:30
Vrijdag9:00 17:30
Zaterdag9:00 17:00

Koopman op de kaart

koopman op de kaart U vindt ons hier...


onze merken