facebook

0528-262607
Schoen- en Sleutelmakerij Koopman

SCHOENMAKERSGILDE

gildemeesterschoenmakerStichting Schoenmakers Gilde is trots te constateren, dat inmiddels landelijke dekking is gerealiseerd, zodat u als consument ook bij u in de buurt uw schoenen kunt laten repareren bij Schoenmakers Gilde schoenherstellers, bij Schoenmakerij Koopman in Hoogeveen dus.

Keuringen

Het Schoenmakers Gilde keurt op vrijwillige basis schoenherstellers. De goedgekeurde schoenherstellers voldoen aan de door de stichting opgelegde kwaliteitseisen. Inmiddels zijn meer dan 300 schoenherstellers in Nederland goedgekeurd. Voor u als consument, heeft het nu nog meer zin om kwaliteitsschoenen te kopen. U bent immers verzekerd dat een deskundige vakkundig repareert. Bovendien is het milieuvriendelijk schoenen telaten repareren, omdat uw schoenen langer mee gaan. De goedgekeurde Gilde schoenmaker wordt regelmatig herkeurd en wordt door de Stichting op de hoogte gehouden omtrent actuele ontwikkelingen met steeds als uitgangspunt continuïteit en kwaliteitsverbetering bij schoenreparaties.

Originele materialen van Van Lier, Van Bommel

De Schoenmakers Gilde deelnemers hebben toegang tot de exclusieve schoenonderdelen die worden geleverd door de binnen de stichting samenwerkende fabrikanten. De fabrikanten verkrijgen op deze manier zekerheid, dat hun originele materialen verantwoord verwerkt worden.

Schoen- en Sleutelmakerij Koopman

Hoofdstraat 252,
7901 JZ Hoogeveen
Telefoon 0528-262607


Openingstijden

Dinsdag9.00 17.30
Woensdag9.00 17.30
Donderdag 9.00 17.30
Vrijdag9.00 17.30
Zaterdag9.00 17.00

Koopman op de kaart

Koopman op de kaart U vindt ons hier...


merkenspecialist